1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat: Üç ayrı banka duyuru yaptı! 3 ay geri ödemesiz kredi müjdesi!
Acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat: Üç ayrı banka duyuru yaptı! 3 ay geri ödemesiz kredi müjdesi!

Acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat: Üç ayrı banka duyuru yaptı! 3 ay geri ödemesiz kredi müjdesi!

ING Bank, yeni müşterilerine özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Bu kampanya kapsamında, %3,69 faiz oranıyla 36 ay vadede 50.000 TL’ye kadar kredi alınabiliyor. Daha yüksek kredi miktarları için %3,74 faiz oranıyla 24 ay vadeli kredi seçeneği de mevcut. Başvurular ING Mobil uygulaması veya internet şubesi üzerinden yapılabiliyor.

A+A-

ING Bank, yeni müşterilerine özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Bu kampanya kapsamında, %3,69 faiz oranıyla 36 ay vadede 50.000 TL’ye kadar kredi alınabiliyor. Daha yüksek kredi miktarları için %3,74 faiz oranıyla 24 ay vadeli kredi seçeneği de mevcut. Başvurular ING Mobil uygulaması veya internet şubesi üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca, ilk kez Turuncu Ekstra sahipleri için faiz oranları %0’dan başlayarak 50.000 TL’ye kadar %3,57’ye kadar düşüyor.

Yapı Kredi’nin 3 Ay Ertelemeli Kredi Seçeneği

Yapı Kredi, müşterilerine 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Başvurular, Yapı Kredi Mobil uygulaması veya internet şubesi üzerinden yapılabiliyor. Kampanya ekranında "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" seçeneğini işaretleyerek başvuru yapılabilir. Kredinin ilk taksit tarihi, kredi açılış gününden itibaren 120 gün sonrası olacak şekilde belirleniyor. Ödemesiz dönem dahil azami vade süresi 36 ay olup, en fazla 90 gün erteleme seçeneği sunuluyor. Ödemesiz dönemlerin faizleri, ilk taksite yansıtılıyor.

Akbank’ın Ertelemeli Kredi Kampanyası

Akbank, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunarak müşterilerine esneklik sağlıyor. Akbank Mobil uygulaması veya internet şubesi üzerinden başvuru yaparak, kredinizi hemen kullanabilir ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Krediniz, belgesiz ve imzasız olarak alınabilir veya hayat sigortası ile birlikte sunulabilir.

Faiz oranları, kredi tutarı, vade ve müşteri risk skoru gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. 50.000 TL ve altındaki krediler için azami vade 36 ay, 50.000 TL’den 100.000 TL’ye kadar olan krediler için 24 ay ve 100.000 TL üzerindeki krediler için ise 12 ay olarak belirlenmiştir. Erteleme sonrasında, ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir ve normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.