1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Acil nakit para ihtiyacı olanlara müjde: Yapı Kredi ve Garanti Bankası'ndan destek! Salı günü ihtiyaç kredisi kampanyası başlıyor!
Acil nakit para ihtiyacı olanlara müjde: Yapı Kredi ve Garanti Bankası'ndan destek! Salı günü ihtiyaç kredisi kampanyası başlıyor!

Acil nakit para ihtiyacı olanlara müjde: Yapı Kredi ve Garanti Bankası'ndan destek! Salı günü ihtiyaç kredisi kampanyası başlıyor!

Salı gününden itibaren Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası ihtiyacı olan tüm emekli ve işçilere 30 bin TL nakit kredi verecek. Salı günü başlayacak olan bu kredi kampanyalarında Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası önceliği kendi müşterilerine verirken, aynı gün başvuru yapan müşterisi olmayanlara da anında ön onay verecek.

A+A-

Salı gününden itibaren Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası ihtiyacı olan tüm emekli ve işçilere 30 bin TL nakit kredi verecek. Salı günü başlayacak olan bu kredi kampanyalarında Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası önceliği kendi müşterilerine verirken, aynı gün başvuru yapan müşterisi olmayanlara da anında ön onay verecek. Siz de bu kampanyadan faydalanmak ve 30.000 TL'lik kredi almak istiyorsanız, kredi puanınız uygunsa 36 ay vadeli kredi ödeme planı oluşturarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası 30. bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası üzerinden 30.000 TL kredi başvurusu yapmak için resmi sitelerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Garanti Bankası veya Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra sizin için hazırladıkları kredi başvuru formu ekranına girerek kredi ödemenizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yaparak, ihtiyacınız olan nakit parayı hızlı bir şekilde elde edebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası veya Garanti Bankası şubelerinden şahsen kredi başvurusunda bulunmayı tercih ederseniz, gelir sağlamadan düşük faizli kredilerden yararlanmak için kredi notunuzun yüksek olması ve bireysel müşteri temsilcisi aracılığıyla başvuruda bulunmanız gerekir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler