
Avansas Ekim Kampanyasını Duyurdu! 1 kg Çaykur Filiz Çay 3 Liradan Satışa Sunuldu... Ne Alırsan 1 TL Kampanyası
Türkiye’nin en büyük sanal marketlerinden Avansas müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Sanal market üzerinden 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 76 liralık indirim uygulanacak. Çaykur Tiryaki Çay 1 kilosu 5 TL, Irmak küp şeker ise 1 alana 1 bedava olarak satıldığı görüldü. Avansas gıda kampanyasına nasıl katılım sağlanır?
A+A-
Pandemi dönemi ile birlikte market alışverişlerinin dahi online olarak yapıldığı bir süreç başladı.
Avansas.com sanal market üzerinden yapılacak alışverişler için geçerli 76 TL’lik indirim kampanyası başlıyor. 18-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya sadece Avansas yeni müşterileri katılabiliyor.
AVANSAS 1 KİLO İNDİRİMLİ ÇAY NASIL ALINIR?
Avansas web sitesine girip yeni oluyorsunuz. Sepetinize 250 lira alışveriş eklediğinizde Çaykur Filiz çayı indirim kuponu ile 3 liradan alabilirsiniz. Avansas firması yapmış olduğu kampanya ile sadece çay ile sınırlı bırakmadı. Diğer ürünlerini ise 1 TL'den alabilirsiniz.
AVANSAS İNDİRİMLİ ÜRÜN LİSTESİ
- Domestos Çamaşır Suyu 3 Kg : 1 TL
- Irmak Küp Şeker 1 Alana 1 Bedava
- Dixi Yüzey Temizleyici 2,5 kg : 1 TL
- Pepsi Cola 4 adet 500 gr: 1 TL
- Çaykur Tiryaki Çay 1 Kg : 5 TL
- Nescafe Gold Kahve 200 gr : 75 TL
- Selin 1 kg Kolonya : 1 TL
KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?
- Kampanya Avansas' tan yapacağınız ilk siparişinize özeldir.
- Üye girişi yapmalısınız.
- Aşağıda listelenen kampanyalı ürünü sepetinize eklemelisiniz.
- Sepetinize, kampanyalı ürün haricinde 250 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz gerekmektedir.
- Promosyon kodunuzu sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız.
- İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz.
- Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.