1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Duyurdu: Emeklilik Sisteminde Kökten Değişiklikler
Cumhurbaşkanı Duyurdu: Emeklilik Sisteminde Kökten Değişiklikler

Cumhurbaşkanı Duyurdu: Emeklilik Sisteminde Kökten Değişiklikler

Son dakika haberine göre, emeklilik sistemi köklü değişikliklerle yenileniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilik sisteminde yapılan bu büyük değişiklikleri kamuoyuyla paylaştı.

A+A-

En Düşük Emekli Maaşı 12.500 TL Oldu

Son dakika haberine göre, emeklilik sistemi köklü değişikliklerle yenileniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilik sisteminde yapılan bu büyük değişiklikleri kamuoyuyla paylaştı. Kıbrıs ziyaretinin dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye sabitlendiğini hatırlattı ve yeni düzenlemelerin detaylarını açıkladı.

En İyisi İçin Çalışıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de tatil öncesi görüşülen düzenlemeler hakkında da bilgi verdi. Vergi düzenlemeleri, erken emeklilik ve emekli maaşlarındaki artışlarla ilgili konuşan Erdoğan, emeklilerin enflasyon karşısında ezdirilmemesi için gerekli çabayı gösterdiklerini vurguladı. Elde bulunan imkanlar dahilinde en iyisini yapmak için çalıştıklarını belirten Erdoğan, ekonomik istikrarı sağlamak amacıyla sürekli yeni yol haritaları hazırladıklarını ifade etti.

Emeklilik Sisteminde Kökten Değişiklikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yasama döneminde emeklilik sisteminin tamamen değişeceği yönündeki iddiaları da doğruladı. Ekonomik istikrardan taviz vermeden ve popülizm tuzaklarına düşmeden adımlar attıklarını belirten Erdoğan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in gerekli açıklamaları yaptığını söyledi. Yeni yasama döneminde, ekonomik dengeyi bozmayacak şekilde emeklilik sistemindeki değişikliklerin gündemde olacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.