1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Cüzdanında banka kartı olanlara büyük müjde! Hemen 7.500 TL kazanacaksınız! Detaylar Haberimizde!
Cüzdanında banka kartı olanlara büyük müjde! Hemen 7.500 TL kazanacaksınız! Detaylar Haberimizde!

Cüzdanında banka kartı olanlara büyük müjde! Hemen 7.500 TL kazanacaksınız! Detaylar Haberimizde!

İş Bankası, kart kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya ile tatil planlayanları sevindiriyor. Temmuz ayı boyunca geçerli olacak bu özel kampanya kapsamında, Bankamatik Kartı veya Maximum Kartı sahipleri ETS'deki seçili otellerde yapacakları konaklamalardan büyük fayda sağlayacaklar.

A+A-

İş Bankası, kart kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya ile tatil planlayanları sevindiriyor. Temmuz ayı boyunca geçerli olacak bu özel kampanya kapsamında, Bankamatik Kartı veya Maximum Kartı sahipleri ETS'deki seçili otellerde yapacakları konaklamalardan büyük fayda sağlayacaklar. Kullanıcılar, belirli bir alışveriş tutarını Bankkartlarıyla gerçekleştirdiklerinde, 35.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinde 7.500 TL'ye varan MaxiPuan kazanabilecekler.

Kampanya Detayları ve Katılım Şartları

İş Bankası'nın Temmuz kampanyası, 01 Temmuz ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. MaxiPuan kazanmak için yapılacak alışverişlerde belirli tutar aralıklarına göre ödül miktarları değişiklik gösterecek. Örneğin, 25.000 TL – 49.999 TL arası alışverişlerde 2.500 TL, 50.000 TL – 99.999 TL arası alışverişlerde ise 5.000 TL MaxiPuan kazanılabilecek.

MaxiPuan Kullanımı ve Geçerlilik Süresi

Kazanılan MaxiPuan'lar, 22 Ağustos 2024 tarihinde kampanya şartlarını sağlayan en son kullanılan kartlara yüklenecek. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi ise 30 Eylül 2024 olarak belirlenmiş olup, bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar 01 Ekim 2024 tarihinde geri alınacak. MaxiPuan'ların yüklenebilmesi için İş Bankası kartının aktif ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.

Özel Durumlar ve Kullanım Şartları

Kampanya süresince ek kartlar ile yapılan harcamalardan da MaxiPuan kazanılabilecek, ancak ek kart ile yapılan harcamalardan kazanılan MaxiPuan'lar asıl karta yüklenecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için katılımın asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Ayrıca, ek kart sahipleri ve ek kartların bağlı olduğu asıl kart sahipleri ayrı ayrı ödül kazanamayacaktır.

İş Bankası'nın bu kampanyası, tatil planlarını değerlendirenler için ekonomik bir fırsat sunarken kart kullanıcılarına da büyük avantajlar sağlamaktadır. Kampanya şartlarını tam olarak yerine getiren kart sahipleri, tatillerinde yapacakları harcamalarla beraber MaxiPuan kazanarak bu puanları ödeme aracı olarak kullanabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.