1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Florentino Perez'den Arda Güler Açıklaması! ''Süper Kulüpler Peşinde!"
Florentino Perez'den Arda Güler Açıklaması! ''Süper Kulüpler Peşinde!"

Florentino Perez'den Arda Güler Açıklaması! ''Süper Kulüpler Peşinde!"

Arda Güler, Real Madrid'deki durumu ile İspanyol futbol gündeminin merkezinde yer alıyor. Milli oyuncunun geleceği hakkında tartışmalar sürerken, birçok dünya devi genç yetenek için sıraya girmiş durumda. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arda Güler gitmek isterse gider” ifadesiyle dikkat çekti.

A+A-

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Arda, bu sezon henüz beklediği süreyi bulamadı. Ocak ayında vermesi gereken bir karar olduğu düşünülen genç futbolcu, Fenerbahçe'deki döneminde olduğu gibi kiralanma tekliflerine de açık. Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 292 dakika sahada kalabilen Arda, 11 maçta ne skor ne de asist katkısı sağlayamadı.

İspanyol medyası, Arda Güler'in geleceği hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Realmadrid Exclusivo'nun haberine göre, Başkan Perez'in açıklamaları gündemi sarstı. İki büyük kulübün, Arda için istekli olduğu ve Premier Lig'e transfer olma tehlikesinin söz konusu olduğu ifade edildi. Arda'nın, kendi jenerasyonundaki en büyük yeteneklerden biri olduğu belirtilirken, Liverpool ve Arsenal gibi devlerin onu izlediği vurgulandı.

Ancak Perez, Arda'yı bırakmaya niyetli olmadığını belirtti. İspanyol basınına verdiği demeçte, “Gitmek isterse ayrılır ama bizim onu satmak ya da kiralamak gibi bir niyetimiz yok. O önemli bir değer” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.