1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mbappe Tünelde Arda Güler'i Uyardı: Florentino Perez'den Övgü Dolu Yorumlar
Mbappe Tünelde Arda Güler'i Uyardı: Florentino Perez'den Övgü Dolu Yorumlar

Mbappe Tünelde Arda Güler'i Uyardı: Florentino Perez'den Övgü Dolu Yorumlar

Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in maç sırasında Arda Güler hakkında yaptığı yorumlar ve devre arasında yaşananlar, İspanyol basınının ilgisini çekti.

A+A-

Real Madrid, La Liga'nın ikinci haftasında Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Valladolid'i konuk etti. Maçta sakatlıkları nedeniyle Tchouameni ve Jude Bellingham kadroda yer almazken, Arda Güler mücadelenin ilk 11'inde sahaya çıktı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in maç sırasında Arda Güler hakkında yaptığı yorumlar ve devre arasında yaşananlar, İspanyol basınının ilgisini çekti.

Real Madrid Maçta Üç Puan Aldı

Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken, Real Madrid ikinci yarıda Valverde'nin 50. dakikada attığı golle öne geçti. Maçı 3-0 kazanan Real Madrid’in diğer golleri ise 88. dakikada Brahim Diaz ve 90+6. dakikada Endrick’ten geldi. Arda Güler, 69. dakikada yerini Brahim Diaz’a bıraktı ve 52. dakikada sarı kart gördü.

Arda Güler'in İstatistikleri Etkileyici

Arda Güler, Real Valladolid karşısında 69 dakika sahada kaldığı maçta 63 kez topla buluştu ve 42 pas denemesinden 36’sında başarılı oldu. 5 şut denemesinin 3’ü kaleyi bulurken, 11 ikili mücadelenin 7’sini kazandı. Bu performansı genç futbolcunun yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Mbappe'den Tünelde Arda Güler'e Uyarı

Maçın devre arasında, Kylian Mbappe’nin soyunma odasına dönerken tünelde Arda Güler ile konuştuğu öğrenildi. Fransız yıldız, Arda’nın savunma arkasına yaptığı koşularda daha hızlı ara pasları atmasını istedi. Bu konuşma, Mbappe’nin genç yetenekle olan iletişimini ve destekleyici tavrını ortaya koydu.

Florentino Perez'den Arda Güler'e Övgü

Mücadeleyi tribünden takip eden Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in Arda Güler’in ilk 11’de olmasını sevinçle karşıladığı öğrenildi. Maçtan önce Arda Güler’in sahada olduğunu gören Perez, yanındakilere, “Çılgın bir oynama arzusu var. Bu çocuk, olgunluğu nedeniyle 18 yaşında bir çocuk gibi görünmüyor. Çok cesur ve üstelik çok iyi,” şeklinde yorum yaptı. Perez’in Arda’nın yetenekleri ve olgunluğu konusundaki bu övgüleri, genç futbolcunun geleceği için büyük bir umut yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.