1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mbaye Diagne Süper Lig'e Geri Dönüyor! Trabzonspor ile İmza An Meselesi
Mbaye Diagne Süper Lig'e Geri Dönüyor! Trabzonspor ile İmza An Meselesi

Mbaye Diagne Süper Lig'e Geri Dönüyor! Trabzonspor ile İmza An Meselesi

Ülkemizde Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formalarıyla tanınan Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin Süper Lig'e geri dönmesi gündemde. Kariyerine Suudi Arabistan 2. Lig ekibi NEOM SC'de devam eden Diagne'nin, Süper Lig devlerinden Trabzonspor ile transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edildi.

A+A-

Süper Lig'de transfer sezonu hız kesmeden devam ederken, taraftarların heyecanla beklediği transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Ülkemizde Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formalarıyla tanınan Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin Süper Lig'e geri dönmesi gündemde. Kariyerine Suudi Arabistan 2. Lig ekibi NEOM SC'de devam eden Diagne'nin, Süper Lig devlerinden Trabzonspor ile transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edildi.

Futbol kariyerine İtalya'da başlayan Mbaye Diagne, birçok farklı takımda forma giydi. 2018 yılında Kasımpaşa'ya transfer olarak Süper Lig'e adım atan golcü, İstanbul ekibindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Attığı goller ve yaptığı sevinçlerle adından söz ettiren Diagne, 2019 yılında Galatasaray'ın santrfor açığını kapatmak için kadroya katıldı.

Galatasaray'da bir kez şampiyonluk yaşayan Diagne, saha içi ve dışındaki sorunları nedeniyle farklı kulüplere kiralandı ve sonunda bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Buradaki macerasının ardından Suudi Arabistan'a geçen 32 yaşındaki futbolcu, burada istediği başarıyı yakalayamadı.

Suudi Arabistan medyasında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, forvet arayışları kapsamında Mbaye Diagne ile ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde Al-Qadsiah'a transfer olan Senegalli golcünün Trabzonspor'a katılması an meselesi olarak değerlendiriliyor. Bordo-mavili ekibin, Diagne ile transfer görüşmelerine başladığı ve anlaşmanın yakın olduğu iddia ediliyor.

Trabzonspor'un, Diagne transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi hedeflediği ve bu hamlenin Süper Lig'deki dengeleri değiştirebileceği belirtiliyor. Taraftarlar, Diagne'nin yeniden Süper Lig'de boy göstermesini heyecanla bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.