1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Milyonlarca SSK BAĞ-KUR 4A 4B 4C’li memur emeklisini Sevindiren Haber: Hesaplara 8000 TL Karşılıksız Nakit Yardım Yatıyor!
Milyonlarca SSK BAĞ-KUR 4A 4B 4C’li memur emeklisini Sevindiren Haber: Hesaplara 8000 TL Karşılıksız Nakit Yardım Yatıyor!

Milyonlarca SSK BAĞ-KUR 4A 4B 4C’li memur emeklisini Sevindiren Haber: Hesaplara 8000 TL Karşılıksız Nakit Yardım Yatıyor!

Emeklileri çıldırtacak ek ödeme. 4A, 4B ve 4C emeklilerinin tümü bunu alacaktır. 8.000 TL'yi aşan fazla ödemeler ise en geç 10 Mart'a kadar hesaplara yapılacak.

A+A-

Emeklileri çıldırtacak ek ödeme. 4A, 4B ve 4C emeklilerinin tümü bunu alacaktır. 8.000 TL'yi aşan fazla ödemeler ise en geç 10 Mart'a kadar hesaplara yapılacak.

Emeklilere ek ödeme yapılacağı haberleri milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle ekonomik koşulların her geçen gün zorlaştığı günümüzde her türlü karşılıksız nakdi yardım ve ödemenin önem kazandığı günümüzde emeklilere ek ödeme müjdesi bugün bankalardan geldi. 4A, 4B ve 4C emeklilerine maaşlarını o bankaya devrettikleri sürece en geç 10 Mart'a kadar 8 bin TL'ye kadar ek ödeme yapılacak. Herhangi bir şart ya da gereklilik yok, maaşınızı o bankaya aktarmanız yeterli olacaktır.

Maalesef Türkiye'de yaşayan yaklaşık 14 milyon emekli, artan enflasyon ve düşen alım gücü nedeniyle zor günler yaşıyor. Emekliler temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanırken, devletin ve bankaların sağladığı her türlü ek ödemeyi yakından takip ediyor. Milyonlarca emekli vatandaş için müjdeli haber geldi.

Emeklilere özel yeni promosyon fırsatları bankalar tarafından açıklandı. O bankada promosyon tutarı tek şartla 8 bin TL'nin üzerine çıktı ve 4A, 4B ve 4C emeklileri dahil tüm vatandaşlar promosyondan yararlanabiliyor. Emekli promosyon uygulaması ile ilgili tüm şartlar ve merak edilen her şey haberimizde...

Türkiye İş Bankası milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni promosyonunu açıkladı. Mart ayında bu şartı sağlayan emekliler 8000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alacak. Ayrıca ekstra şartları yerine getiren emekliler 1000 TL ikramiye alacak. Türkiye İş Bankası'nın yeni promosyon kampanyası 1 Mart 2023 tarihinden 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu süre içinde maaşını bankaya aktaran ve 3 yıl kalmayı taahhüt eden tüm emeklilere ödeme yapılacaktır.

Emekliler maaş transfer işlemlerini İş Bankası şubeleri, mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinden gerçekleştirebilmektedir. İş Bankası'nın emekli promosyon ödemesi SSK BAĞ-KUR, memurlar ile dul ve yetim aylığı alanlar için geçerlidir.

İş Bankası Mart ayı promosyon tutarlarını güncelliyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre maaş aralığına göre ödeme yapılacak. En düşük emekli maaşına sahip emeklilere 4250 TL'den başlayan ödemeler yapılırken, en yüksek emekli maaşına sahip emeklilere 8000 TL'ye kadar promosyon sunulmaktadır.

Ayrıca Türkiye İş Bankası'ndan kredi kartı kullanan emekliler de ek ödeme alacak. Emekliler, kredi kartlarını kullanmaya başladıktan sonra 1000 TL ikramiye kazanma fırsatı yakalayacak. Aynı şartlar tüm emekliler için geçerli olacak. Bunların yanı sıra İş Bankası'nda emeklilere düşük faizli ihtiyaç kredisi, ücretsiz havale, EFT gibi ayrıcalıklar da sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler