1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Mustafa Ceceli Sahne Kıyafetiyle Tepkilerin Hedefi Oldu
Mustafa Ceceli Sahne Kıyafetiyle Tepkilerin Hedefi Oldu

Mustafa Ceceli Sahne Kıyafetiyle Tepkilerin Hedefi Oldu

Mustafa Ceceli, yoğun konser programına devam ederken son konserinde sahneye alışılmışın dışında günlük kıyafetleriyle çıktı. Sahneye kot pantolon, tişört ve gömlekle çıkan Ceceli, cep telefonunu da cebine koyarak sahnede yer aldı. Bu durum, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma başlattı.

A+A-

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, yoğun konser programına devam ederken son konserinde sahneye alışılmışın dışında günlük kıyafetleriyle çıktı. Sahneye kot pantolon, tişört ve gömlekle çıkan Ceceli, cep telefonunu da cebine koyarak sahnede yer aldı. Bu durum, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma başlattı.

Ceceli'nin, genellikle ışıltılı sahne kıyafetleriyle tanınmasına rağmen, bu kez sade bir görünümle sahne alması "özensizlik" olarak nitelendirildi. Selin İmer ile evlendikten sonra tarzında büyük bir değişiklik yapan sanatçının, bu seçimi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Özellikle, konser sırasında playback yaptığı anların da gündeme gelmesiyle birlikte, birçok kullanıcı "Seyirciler bu saygısızlık karşısında konseri terk etmeli" ve "Sanki parkta yürüyüş yaparken sahneye çıkmış gibi" şeklinde eleştirilerde bulundu. Ceceli ise henüz bu eleştirilere resmi bir yanıt vermedi.

İşte Mustafa Ceceli'nin sahne kıyafeti için yapılan yorumlar...

-498.jpg

00-225.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.