1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Okan Buruk’tan Young Boys’a Karşı Zafer Planı: Batshuayi ve Icardi Kararıyla Sürpriz 11
Okan Buruk’tan Young Boys’a Karşı Zafer Planı: Batshuayi ve Icardi Kararıyla Sürpriz 11

Okan Buruk’tan Young Boys’a Karşı Zafer Planı: Batshuayi ve Icardi Kararıyla Sürpriz 11

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında yarın Young Boys'u ağırlayacak. İsviçre’de oynanan ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, turu geçebilmek için sahadan en az 2 farklı galibiyetle ayrılmak zorunda. Teknik Direktör Okan Buruk, bu kritik mücadele öncesi rakibini alt edecek stratejiyi hazırladı. Batshuayi ve Mauro Icardi ile ilgili aldığı kararlar ise dikkat çekti.

A+A-

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında yarın Young Boys'u ağırlayacak. İsviçre’de oynanan ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, turu geçebilmek için sahadan en az 2 farklı galibiyetle ayrılmak zorunda. Teknik Direktör Okan Buruk, bu kritik mücadele öncesi rakibini alt edecek stratejiyi hazırladı. Batshuayi ve Mauro Icardi ile ilgili aldığı kararlar ise dikkat çekti. İşte Galatasaray’ın Young Boys karşısındaki muhtemel 11’i.

Aslan Rövanş İçin Sahada

İlk maçta Young Boys’a 3-2 yenilen Galatasaray, rövanşta sahasında kazanmak ve turu geçmek için mücadele edecek. Aslan, rakibini en az 2 farkla mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Okan Buruk’tan Hücum Planı

Milliyet'in haberine göre, Okan Buruk, Young Boys karşısında sahaya süreceği 11’i netleştirdi. Hücum hattında önemli değişikliklere gitmeye hazırlanan Buruk, galibiyet için riskli ancak etkili bir strateji belirledi.

Jelert ve Köhn Yine İlk 11’de

İlk maçta beklentilerin altında kalan Elias Jelert ve Derrick Köhn, yarınki maçta da ilk 11’de yer alacak. Orta sahada ise Lucas Torreira ile Gabriel Sara, takımın kilit isimleri olacak.

Batshuayi İlk 11’de

İsviçre’deki ilk maçta yedek başlayan ve sonradan oyuna girerek 2 gol atan Michy Batshuayi, Okan Buruk tarafından bu kez ilk 11’de sahaya sürülecek. Belçikalı golcü, hareketli forvet olarak Icardi’nin arkasında görev alacak. Buruk, bu çift forvet sistemiyle erken bir skor avantajı yakalamayı planlıyor.

Kaan Ayhan Sahada, Muslera Hazır

İlk maçta kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Victor Nelsson’un partneri olarak Kaan Ayhan sahada olacak. Sakatlığını atlatan kaptan Fernando Muslera ise kaleyi koruyacak.

Davinson Sanchez Yok, Norveçli Hakem Yönetecek

Sakatlığı devam eden Davinson Sanchez, bu kritik maçta forma giyemeyecek. Karşılaşmayı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. RAMS Park’ta saat 22.00’de başlayacak maçta, Eskas’a aynı ülkeden Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin yardımcı olacak.

Galatasaray Hazır

Sarı-kırmızılı ekip, bugün yapacağı son antrenmanla Young Boys maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Buruk’un planları, Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken, yarınki maçın sonucu merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.