İş Bankası'ndan Müjde: Mayıs Ayında Hesaplarına 2 Bin TL Yatıracaklar!

İş Bankası, müşterilerine özel olarak hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Mayıs ayına özel olarak başlatılan bu kampanya kapsamında, katılan müşterilerin hesaplarına 2 bin lira yatırılacağı açıklandı.

İş Bankası, müşterilerine özel olarak hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Mayıs ayına özel olarak başlatılan bu kampanya kapsamında, katılan müşterilerin hesaplarına 2 bin lira yatırılacağı açıklandı.

Kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan İş Bankası, kampanyanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacağını duyurdu. Kampanya şartları ise şu şekilde:

İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilere 2 bin lira hediye edeceği şartlarını açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir. Ardından, Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurt içi otellerinde yapacakları tek seferde 5 bin lira – 9 bin 999 lira arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira – 19 bin 999 lira arası ilk alışverişte bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin lira MaxiPuan kazanacaklar.

Kampanya detayları şu şekildedir:

  • Kampanya 01 Mayıs - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında, 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ETS’deki seçili yurt içi otellerinde yapılacak peşin veya 3 taksitli ödemelerde geçerlidir.
  • 6, 9 veya 12 taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılabilir.
  • Rezervasyonlarda ödemelerin farklı kartlarla yapılması durumunda, MaxiPuan yalnızca ilk ödemenin yapıldığı karta yüklenecektir.

Ayrıca, ETS’deki seçili yurt içi otellerinde geçerli 2 bin liraya varan MaxiPuan kampanyası ile yüzde 3 ek indirim kampanyası birleştirilebilecektir. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi ve detaylı şartlar için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.