İş Bankası’ndan Müşterilerine Büyük Fırsat: 1.000 TL Para İadesi

İş Bankası, Eylül ayında müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Banka, hem mevcut hem de yeni müşterilerine 1.000 TL’ye kadar para iadesi sunarak büyük bir fırsat sağlıyor.

İş Bankası, Eylül ayında müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Banka, hem mevcut hem de yeni müşterilerine 1.000 TL’ye kadar para iadesi sunarak büyük bir fırsat sağlıyor.

Kampanya Şartları ve Detaylar

Kampanya, 30 Eylül 2024’e kadar geçerli olacak ve İşCep uygulamasını kullanarak İş Bankası müşterisi olan herkesi kapsayacak. Ayrıca, İş Bankası Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanya dahilinde. İş Bankası müşterisi olmak isteyenler, İşCep üzerinden başvuru yaparak bu fırsattan yararlanabilir.

Kimler Yararlanabilir?

Kampanyadan faydalanmak için İş Bankası müşterisi olmanız ve bireysel bankamatik kartınızı kullanarak alışveriş yapmanız gerekmektedir. Kampanyaya katılan müşteriler, 31 Aralık 2024’e kadar yaptıkları harcamalarda %10 indirim kazanma hakkına sahip olacaklar. Bu süre zarfında toplamda en fazla 1.000 TL indirim alabilirsiniz.

Nasıl İndirim Kazanılır?

Kampanya kapsamında, İşCep uygulamasına kayıtlı ve kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, her ay 50 TL ve üzeri harcamalarında %10 indirim kazanacak. İndirimler, alışverişten sonra harcamanın hesabınıza yansımasıyla birlikte otomatik olarak uygulanacak.

İndirim Nerelerde Geçerli?

İş Bankası’nın bu kampanyası hem fiziksel mağazalarda hem de online alışverişlerde geçerli olacak. Müşteriler, alışverişlerinde büyük tasarruf elde ederken, hem mağaza hem de e-ticaret işlemlerinde kampanyadan yararlanabilecek.

Son Başvuru Tarihini Kaçırmayın

Bu fırsattan yararlanmak için acele edin! 1.000 TL’ye kadar para iadesi kazanmak isteyenler, kampanya şartlarına uygun alışverişlerini gerçekleştirebilir. Detaylar ve başvurular için İşCep uygulamasını ziyaret etmeyi unutmayın!