1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sigara Tiryakileri Bu Habere Üzülecek! En Ucuz Sigara 85 TL Oluyor! Parliament, Muratti, Kent, Marlboro Zamlı Sigara Fiyat Listesi Belirlendi
Sigara Tiryakileri Bu Habere Üzülecek! En Ucuz Sigara 85 TL Oluyor! Parliament, Muratti, Kent, Marlboro Zamlı Sigara Fiyat Listesi Belirlendi

Sigara Tiryakileri Bu Habere Üzülecek! En Ucuz Sigara 85 TL Oluyor! Parliament, Muratti, Kent, Marlboro Zamlı Sigara Fiyat Listesi Belirlendi

Sigara tiryakileri dikkat! ÖTV zammı ile en ucuz sigara 85 TL olacak. Marlboro, Parliament, Kent ve Muratti markalarının zamlı sigara fiyat listesi açıklandı.

A+A-

Sigara tiryakileri dikkat! ÖTV zammı ile en ucuz sigara 85 TL olacak. Marlboro, Parliament, Kent ve Muratti markalarının zamlı sigara fiyat listesi açıklandı.

Sigaraya Yeni Zam Geliyor

Temmuz ayında ÖTV oranının artmasıyla birlikte sigara fiyatlarına da zam gelecek. Ocak ayından bu yana peş peşe gelen zamlar nedeniyle artık sigarayı bırakmayı düşünen tiryakiler, bu defa kararlarını hızlıca verebilirler. Yeni ÖTV zammı sonrası en ucuz sigara fiyatı 85 TL olacak. Peki, sigara zammı ne zaman gelecek? Sigaraya ÖTV zammı ne kadar olacak?

Sigara Zammı Açıklandı

Temmuz ayında gelecek ÖTV zammı ile sigara fiyatları rekora koşacak. Marka marka farklı zamlar uygulanacak. En ucuz sigara fiyatları 75 TL ile 85 TL arasında değişecek. Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Marlboro, Parliament, Kent ve Muratti zamlı sigara fiyat listesi haberimizde...

Temmuz 2024'te Sigara Fiyatlarına Zam

Sigaraya zam haberi bir kez daha geldi. Ocak ayından bu yana peş peşe gelen zamlar tiryakileri üzerken, bu defa büyük bir zam haberi verildi. 3 Temmuz’da ÖTV zammı açıklanacak. Böylece sigara zammı da netleşecek. Ancak sektör kaynaklarından zam miktarına ilişkin açıklamalar geldi.

Zamlı Sigara Fiyat Listesi

ÖTV zammı sonrası zamlı sigara fiyat listesi de belli oldu. Birçok sigara firması, ÖTV’ye ek zam yapma kararı da alabilir. Gelen son dakika haberine göre Temmuz’da sigaraya gelecek zammın ardından Marlboro, Parliament, Kent ve Muratti sigara fiyatları 85 TL’ye kadar çıkabilir. Temmuz’da en ucuz sigaranın 75 TL, en pahalı sigaranın ise 85 TL olması bekleniyor.

Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek?

Sigara zammı için tarih de verildi. Temmuz ayında ÖTV zammı 3 Temmuz tarihinde belli olacak. Çünkü Türkiye İstatistik Kurumu 3 Temmuz tarihinde 6 aylık enflasyon oranlarını açıklayacak. Bu oranların belli olmasıyla birlikte sigara zammı da netlik kazanacak. Markalar, farklı tarihlerde zam açıklaması da yapabilir.

Yeni zamlarla birlikte tiryakilerin bütçesi zorlanabilir. Bu durumda sigarayı bırakmayı düşünenler için bir fırsat olabilir. Yeni fiyatlar ve zamlarla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.