1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası Kapılarını sonuna kadar açtı! Bayram öncesi 50.000 TL destek ödemesi müjdesi geldi! İşte Detaylar...
Ziraat Bankası Kapılarını sonuna kadar açtı! Bayram öncesi 50.000 TL destek ödemesi müjdesi geldi! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası Kapılarını sonuna kadar açtı! Bayram öncesi 50.000 TL destek ödemesi müjdesi geldi! İşte Detaylar...

Ziraat bankası bayram öncesi para musluklarını açtı. Nakit ihtiyacı olanlara kamu bankası tarafından 50.000 TL kredi verilecek.

A+A-

Ziraat Bankası, Yaklaşan bayram öncesi nakit ihtiyacı olan müşterileri için para musluklarını adeta fora etti. Yeni kampanya bugün duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamaya göre, nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenlere ziraat bankası tarafından düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve aynı zamanda faiz oranları da belli oldu.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları ile finansman sağlayan ziraat Bankası’ndan yeni bir kampanya daha geldi. Yapılan son dakika açıklamasına göre ziraat Bankası tarafından, müşterilerine düşük faizli kredi desteği sağlanacak. Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyasında, faiz oranları tamamen kişiye özel olarak belirlenecek ve aynı zamanda 36 ay vade seçenekleri uygulanacak. Yepyeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan ziraat Bankası kredi başvuru şartlarını da duyurdu. Nakit ihtiyacı olan ve bayram öncesi acil acil ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere mükemmel bir hızlı fırsatı sunan ziraat Bankası’nın şartları haberimizde…

ZİRAAT BANKASI DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Mayıs ayinin son günlerine girilirken ziraat Bankası müşterileri için düşük faizli ihtiyaç kredisi yapıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar ziraat Bankası’nın yeni kampanyası ile birlikte bayram öncesi nakite ulaşımı imkanı yakalıyor. Oldukça avantajlı faiz oranlarıyla müşterilerinin karşısına çıkan ziraat Bankası, aynı zamanda üç ay ödeme erteleme başta olmak üzere bir çok esnek ödeme planı da sünüyor. Üstelik ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyasına başvurular pratik ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI

Ziraat Bankası’nın yeni ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için 18 yaşından büyük ve düzenli bir gelir sahibi olmak gerekiyor. Aynı zamanda başvuru sahibinin son üç aya ait ikametgah belgesi ve adına kayıtlı fatura ibraz edilmesi gerekiyor. Bankaların kara listesinde bulunmamak ve kredi notu 1200 puan ve üstü olmakta ziraat Bankası’nın aradığı şartlar arasında bulunuyor.

ZİRAAT BANKASI 50.000 TL’YE İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın 50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular son derece hızlı ve pratik bir şekilde yapılabiliyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden TÇ kimlik numarası ile sadece dakikalar içinde başvuru yapabilir ya da en yakın ziraat bankası şubesine müracaat edebilirsiniz. Başvuru ve onay süreci de ziraat Bankası yetkilileri tarafından dakikalar içinde sonuçlandırılıyor. Böylece bayram öncesi nakit ihtiyaçları 5 dakika gibi kısa bir sürede karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.